Vilken natt!!!

Sally och jag gick och la oss i valprummet 23.45 och bara minuten senare gick vattnet! Jag ringde direkt Maria Sjöberg som skulle hjälpa och visa mig hur det ska gå till! Hon sa att inom en timme har du första valpen!!! Mycke riktigt så var frsta valpen ute en timme senare!! Maria hanns inte ens fram innan de tre första var ute! Sally va så lugn och cool, och låg mot mig o tryckte bara till o ut flög valparna!!! Det hela tog 4 timmar och det blev 6 svarta tikar, en gul tik och en svart hane!!! Jag är så glad över Sally som verkade helt cool och underbar! Nu ligger valparna och snuttar och hon verkar njuta av det hela!!! det är helt fantastiskt att fått vara med om! Så små men ändå så riktiga!!!


Så här tjock var Sally när hon la sig i lådan!!


En helt fantastisk natt!!! När Sally la sig i min famn och började krysta… Helt otroligt vilken tillit hon har till mig!
Ett stort tack till Birgitta SW som sitter på Irland och coachar mig o talar om hur jag ska göra genom hela dräktigheten o valpning!!!! Ett stort tack till Maria Sjöberg som klev upp mitt i natten o åkte från Njurunda o hit för att hjälpa till!! Och alla andra som med sin kunskap sett till att det här vart SÅ bra! hoppas verkligen att jag får vara med om det här fler gånger!!! Säger jag nu innan alla åtta är fem veckor… 😉

Dessutom pga det blev så många tikar så finns det två otingade!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *