Vilken rolig helg!

I helgen har jag varit på Österström utanför Sundsvall. Jag for ner redan på fredagskväll för att möta upp Micke Rönnbäck, som skulle vara kursledare. Helgen har bestått av intressanta gruppdiskussioner. Våran grupp va helt suverän. Vi var väldigt lika i tänk o kom fram till bra gemensamma beslut! Lördagkväll hade vi en trevlig middag o fortsatte sedan med mer diskussioner o mycke skratt! Jag o Marie Karlsson låste o släckte naturligtvis… Söndagen bestod av redovisning, så kul att se olika upplägg på samma mark. Micke har varit en mycke bra kursledare. Inspirationen o kunskapen helt suverän o ett jättehärligt gäng att vara tillsammans med!

20130421-214503.jpg
Micke Rönnbäck

20130421-214528.jpg
Thomas, Heléne o Agneta redovisar sitt upplägg

När jag väl kom hem så va inspirationen på topp! Nu vill jag ut o träna o starta! Å så glad jag blev när jag upptäckte att jag kunde vara på min lägga o träna! Snön hade smält jättemycket bara på tre dagar! Alla tre, Jaffa, Ove o Simpan fick varsin dust med linjer! Nu djävlar ska jag igång!

20130421-214754.jpg
Jaffa på gräs!!! Så härligt o dessutom e hon jättefokuserad efter löpet! Det känns så bra med alla tre just nu!
När jag kom hem hade Vikke dykt upp, så mysigt att ha han hemma igen. Vi kollade lite på TV o nu ligger jag i sängen, helt slutkörd… Men nöjd med helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *