Vinst!

I dag var det premiärdags för Jaffa… Jag e alltid lite osäker på hur vi står i träning inför start! Ove o Sally skulle oxå starta. Ove i Ökl som jag visste på förhand skulle bli tufft! Å de blev det för han var helt yr i mössan. Jag skulle gått med honom själv o inte med Sally… Lätt o va efterklok, men jag bröt efter tre stationer… Vi får träna mer helt enkelt! Sally som inte gjort ett dugg sen i höstas var vääääldigt olydig… Men va gjorde det när hennes det tre Jaffa var exemplarisk! 91 p totalt, o då var det en station med dirigering o en med dirigering o närsök, på tok för svårt för oss egentligen, men 19 på ena o 17 på andra, hyfsat ändå! Det bästa var att hon va så himla lugn! Fantastiskt fotgående, lugn i skott o kast men framförallt så lugn emellan stationerna! Viktig egenskap för att hålla huvudet kallt!
Fredrik o Zizzi var också med, de kom nia med 49 p trots att de nollade två stationer, närsöket o dirren. Så himla bra gjort!
Va jag e stolt över mina valpköpare, först Anneli o Kelly som vinner Lkl 3 med 296,5 p o sen Fredrik o Zizzi som tagit megastora steg framåt! Jag e så stolt över alla mina valpköpare som tar hand om Sallys ungar så fint!!!

Nu är det ju Unghundsderbyt nästa helg o de enda man kan säga om det är väl att det förmodligen inte kan resultatmässigt gå lika bra som i fjol… Även om jag tycker Jaffa skötte sig mycket bra idag, men kan man verkligen lyckas två år i rad???

20130601-180504.jpg
Finaste Jaffa!!!

På hemvägen For jag in på Kolstabodarna där Norrlänska hade test av vapen. Å va händer, jo jag skjuter så djäkla bra med en Beretta! Så nu ska den flytta hem till mig! De va en jättebra present till mig för att jag o Jaffa va så bra! Så huka er nu gubbar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *