WT i Umeå!

På årets första riktigt varma dag, så va de dags för WT i Umeå! Upp vid 5… Åsså iväg de bar!
Umeå har alltid trevligt WT o i år var det inget undantag heller! Luriga stationer med bra upplägg. Jaffa gick Nkl o Ove Ökl.Jaffa var jätteduktig o hade 73 p på fyra stationer!!!! Men på sista nollade hon… Typiskt att det var den enda stationen som inte va delad… Men sånt e livet o man får vara nöjd ändå o ta med det som var bra! Ove inledde riktigt bra, att det var varmt märks direkt på honom. Skillnaden mellan honom o Jaffa hur de hanterar värme är jättestor! Sista två stationerna gick sådär… Men vi lyckades iaf få ihop 76 p o en tredjeplats!!! Så de va ju hur kul som helst!
En annan sak som var mest kul av allt! De var tre Stargoldshundar som startade!!! De va Jaffa, och sen Karolin o Mila (Sally-Red) och Ingela med Tyra (Sally-Ralph). Bägge gjorde jättebra ifrån sig, men nollade på nån statioen. De ska också minnas de stationer som va bra o ta med hem i minnet!!! Härliga hundar är de iaf!
En annan rolig sak var att Michel O´Connor från Watergreen labrador på Irland va där! Han hälsade på Peter som har en valp från honom! Michel dömde mig o Ove på Irland och fjol var han hem hit o hälsade på! Så kul att ses!IMG_1930Michel va tvungen att få känna på lite irländskt blod… Här med Asta 😉

Så i stora hela var det en jättettrevlig dag o så kul att träffa så många bekanta man inte sett på länge! De va ju faktiskt två år sedan jag va ute o startade sist… Förrutom Irland då. IMG_1931Prisutdelningen!

När jag kom hem så hade Viktor grillpartaj!!! Jag tog ett glas vin o sen gick jag o la mig… Somnade i livet som va, så himla trött va jag!IMG_1932Pojkarna partajjar!

I dag håller jag tummarna för Jan-Erik o Myrra som startar Unghundsderbyt!  Tänk att ha hundar från kenneln två dagar i rad ute på aktiviteter! Så kul det är! Jag har fått lite info o de har 18, 10, 19 på de stationer de vet hittills! Så bra! Nu väntar jag med spänning på fortsättningen!

Å i morgon ska Britt-Marie o Fly till Östersund på WT! Tänk vilken Stargoldshelg!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *