WT i Umeå

Hemma igen efter en lååång dag i Umeå! Idag var det WT o jag hade anmält tre hundar!! Varmt som sjutton o jag startade med Bibbi, o hon va jätteduktig, det jag känner att jag måsye slipa på är fotgåendet. Känner mig inte riktigt trygg!! Efter det var det Sally o Simpan, redan då hade jag börjat tappa foku!! Sally den vattenpassionerade kastade sig i vattnet o sen va det locket på… Tog in henne på två stationer! Simpan skötte sig bra!! Lite omständig dirigering men annars hyffsat!! Nu vet jag vad vi måste träna på… Så vart det prisutdelning oc Bibbi blev tvåa med 86 p och Simpan vann ekl!!!! Ett trevligt o jättebra ordnat prov, förutom att de hade sök… Vilket tar sån tid!! Framförallt en helt otrolig provplats!! Hade kunnat stanna o kört vatten hela natten!! Hit åker vi fler gånger!!! Ja en så va den dan slut, mitt i livet!!!

20110606-205508.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *