WT idag igen!!!

I dag hade Västernorrland sitt klubbmästerskap i WT! En jättefin prvplats och bra upplägg! Äntligen i Vnorrland!!!! Bra jobbat Maria! Bra domare som dömde på ett bra sätt, lagom trixiga stationer!
Bibbi var först ut och va så himla bra!!! 3 st 20 poängare , 1 st 18p och en 5… Femman fattar jag fortfarande inte! Vi fick skicka när vi ville och även om jag skickade Bibbi snabbt så vet i sjutton om det skulle varit 5 p. Sen spikade hon dessutom markeringen… Hade hon ansett att hon knallade så skulle ju hon haft noll poäng! Men vi slutade iaf trea med 83 p!!!! Så OM hon inte fått den där förb…nade 5:an så….Så inte vet jag, en fick 17 p på den stationen fast hunden släppte o skakade plus att den tog landvägen!! Det var det enda som va konstigt! Men jag är oerhört nöjd med Bibbi, stort fokus, lagom snabb och en helt härlig attityd till arbete! Jag ser fram emot B-provsstarten!
Sally och Simson startade i elitklass, idag va Sally bäst! Lite stökigt för Simpan på vattendirigeringen. Men jag kräver mer av båda två. Sally blev tvåa med 81p och Simpan hade 74 p. Så det är bara att träna mer!!! Jenny och Zelda som åkte med hamnade på en hedersam fjärdeplats! och när Jennys bitar faller på plats, då blir hon farlig! En jättehärlig liten tollare!!!
När WT var slut så gasade jag hemöver för att se slutet på Vikkes match! De spelade 1-1 mot serietvåan så det va ju kul att de kunde rycka en pinne!!! Det roliga är att Vikke har samma vinnarskalle som mig… Sällan nöjd efter tävling!!!
Det var lördagen det! Nu är vi trötta o orkar nog inge mer än soffan… Dessutom regnar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *