A-prov o parning

Igår var jag på A-prov i Skåne! Det fanns en liten chans till start, men tyvärr blev det inga fler strykningar!! Men det gjorde inget, för på första såten va jag markör, vilket slutade i fiasko eftersom det föll tre fåglar o dessa missade jag!!!!! Men det blev utslagsgivande o 4 av de 6 hundarna i gruppen försvann på eyewipninh!!! I den andra gruppen var det 3 hundar kvar. Så till andra såten efter lunch bytte jag till att vara apportör, tyvärr såg jag inget mer av provet. Men Simpan o jag hade en bra stund bland vassen!!! Dessutom trevligt sällskap av Marie! Alltid roligt att lär känna nya människor som dessutom är trevliga!!! Provet vanns av Annica Hector!
Hemma hos Birgitta igen hade Tina o Anna gjort supergod mat med vin! Vi surrade en stund o sen va det dags för Sally att få ett skjut! Och gissa om hon fått smak för detta, upp med svans o höna o sen va det full fart på Red! En jättebra parning med lång hängning! Nu väntar vi med spänning….
Idag är det slö o slappdag innan kurs med Birgitta o Anders Carlsson i morgon o på tisdag!
Regnet öser ner o jag ligger i stugan o myser! Ska snart ta en prommis med hundarna, tror jag ska vila ögat lite innan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *