Anneli o Kelly e bara bäst!

Tänk att nu har Anneli o S. License to Kill ”Kelly” tagit sin andra etta i Lydnad Ekl och klassvinst!!! Ett helt otroligt bra ekipage som slog fem SM-deltagare! Ett otroligt samspelt ekipage och med en förare som verkligen ger hunden absolut bästa förutsättningar! Jag e så glad o stolt att Anneli ville vara en del av vårt gäng!!! Nu väntar jag med spänning på fortsättningen!IMG_1915Fina, duktiga o bästa Kelly!

Själv tog jag ut hundarna i kväll på ett pass med blinda dirrar! Å idag va Simpan med!!! Han e bara otrolig, tänk han som går pensiopromenader o när han jobbar så bara gör han det han ska!!! fast det syns att han har lite ont efter ett tag, men han blir så glad när han får följa med så det är värt det! Inte så att han haltar, men han blir försiktigare… Lilla finaste gubben!IMG_1909Gullgubben!!!

Sen fick Nisse o Asta hämta tennisboll!! Å de va skoj tyckte dom… de som varit mindre skoj är att de har ätit sönder TVÅ kablar till Macbooken… A 749:-… Så idag fick jag åka till Sundsvall o köpa en ny… Både min o Viktors va tuggade på!!! Viktor va inte glad…IMG_1911 IMG_1914Sötnötar!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *