Baddag!

Till att börja med vill jag säga att de va så himla kul att få så bra respons på förra inlägget om enskild träning! Att så många tycker det är viktigt med rätt träning! Jag har mer idéer på hur träning kan bedrivas. Återkommer i ämnet!

I dag kom Ingela upp och vi for iväg till Antjärn o tränade vatten! Första gången för Ingela o Tyra med vatten. Så idag var vårt mission att hålla fast o inte skaka! En gång fick hon på sig att släppa…. Och sen va det slutdiskuterat o sen höll hon apporten varje gång! Duktig tjej! De e viktigt att man tar detta på en gång, annars får de en erfarenhet av att kunna släppa o skaka, och har de gjort det allt för många ggr e de svårt att få bort! Både Sally o Simson har fått släppt alldeles för många ggr…10014501_761703933861269_6007135164370469669_oPrinsessan Tyra!!!!

Sen va det dags för Jaffa. Hon har tidigare år varit så het när hon simmat! Ivrig o det har kunna komma ljud för att hon e så frustrerad att de går sakta! Men idag simmade hon så lugnt o fint! Jag blev så himla glad! Hela Jaffa har blivit så mycke lugnare, hon har nog mognat i vinter!IMG_1753Finaste, finaste Jaffa, S. Casino Royal!

Sen va de Oves tur! Jag la ut två dummisar så att han skulle gå blint första svängen. Jag har aldrig gjort blint på vatten förr med honom, så jag ville se vad som hände! Å va hände??? Jo hundskrället simmade rakt ut o tog den!!! 70 m blind, de trodde jag aldrig så första gången för säsongen i vatten! Men allt vårt tragglande på land har burit frukt! Så himla kul!IMG_1759Å finaste, finaste Ove! Fick just veta att hans tjej ska ultraljudas snart! Spännande å se om fröna i gurkan va på alerten!
IMG_1754Fin mark att träna på!

När vi kom hit så va det dags för Nisse o Signe att få sig en träning! Vi gick lite fot o stopp o stanna kvar! Så fina o lugna! Kul att se o hoppas de håller i sig! För Nisse har varit lite gräslig sista dagarna… Så han ska tuktas 😉 Sen har jag kommit på en ide som jag ska fundera på… Återkommer om det!IMG_1763Nisse Påhlsson o Signe Rosenholm! Gulliga va?IMG_1752Å så här gjorde prinsessan Gerda-Estelle då hon vattentränade! Sötgumman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *