Duktiga Kelly o härliga Simpan

Helgen har varit jobbig… Började på fredagkväll med ett stort party för min bästa vän Marie. Som lyckats med bedriften att doktorera!!! Så imponerad. Inte bara av att hon doktorerat utan kanske mest av att hon fixade det. I fjol på midsommar fick jag de hemska meddelandet att hon blivit sparkad i huvudet av en häst! Hennes liv hängde bokstavligen på en skör tråd. De opererade henne i 8 timmar i Umeå! Ingen trodde att hon skulle komma tillbaka så fort, men tjurigare än tjurigast så va hon tillbaka inom några månader och klarade avhandlingen på utsatt tid! Jag e så stolt över henne o så glad att jag har en så intelligent kompis…;)

Av den anledningen kan jag säga att jag orkade ingenting på två dagar! Snacka om partyotränad!!!

På lördagen ringde Anneli som har Kelly och berättade att de tagit sin andra raka etta i Lkl 1 och blev klassvinnare!!! 183,5 p skrapade de ihop! Gud så duktiga de är!

20121022-131251.jpg

I går hade vi valpträff, Kelly, Charlie o Jaffa. Sen va Uffe o Evert med plus att en Simsonson oxå kom! Så kul att se han! Så lik Simpan både till utseende o beteende. Samma lugna o fokuserade utstrålning. Vi har höjd svårighetsgraden ett snäpp på träningarna nu och de bästa av allt e att de fixar det! Så duktiga ekipage!

Sen har jag gjort första träningen med min älskade Simpa! Han opererades i slutet på maj och nu e han i form för att börja träna. Vi gjorde lite målområden och han kutade iväg i flygande fläng o man kunde riktigt se hur lycklig han blev!!! Nu gäller det för mig att inte gå för fort fram… Jag blev faktiskt lite tårögd av att se han, mitt gull!! Svårt när det är så kul!!! Ove fick oxå lite blinda dirrar o han blir bättre o bättre! Å va glad jag e för mina härliga hundar!!!

20121022-131805.jpg

20121022-131812.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *