En sjuk helg…

Ja, jag håller på att bli galen! Har varit så dålig i helgen, ont i halsen, ögoninflammation, hosta… Så jobbigt! Speciellt när det är helg…
Men jag kan glädjas åt andra! Sören och Oves mamma tog sin första 1 i Ekl! Marie med Edgar davids från Sören tog 1 Ökl och fredrik Lindström med Knox också från Sören tog 1 Ekl! Grattis till er! Själv verkar det fan i att få tag i någon start, bortlottad i Alfta, inställt i Skåne… Ja, vad gör man??? Ledsnar o väntar till nästa år??? På tisdag ska jag ta nytt prov på sally för attt seom hon ska paras snart!
I gårkväll var det Stugsista i Solum! Jättemysigt med machaller runt hela viken, påefter hela bygatan och på alla gårdar! Så nu är sommaren slut, iaf här i Solum. Sommargästerna åker hem o kvar blir vi!!!! Det har iaf varit en fantastisk första sommar i huset! Nu har jag snart bott i ett år och jag gillar höst, vinter vår o sommar lika mycke! Iaf släpade jag mig ut igårkväll för att se alla ljus! Korvdelades ut på piren o alla hade allmänt trevligt!!!
Idag tränade jag lite med Bibbi o Simpan! Måste träna mer, måste bli pigg!! ch måste dessutom hitta datum för träningar!!! Skärpning till veckan! Nu är det Wålländer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *