En tung dag med eftertanke!

I dag va de dags för bästa Sörens begravning. Hade svårt att sova så jag va färdig tidigt för att åka o lämna Ove, Hjördis o Gerda hos bästa Ingela. Tog flyget ner till Arlanda där Marie mötte upp mig! Jag fick börja med att göra en träning för hennes hundar!!! Egen influgen tränare!!! De roliga va att jag skulle göra ett upplägg för duktiga Mary! Ja o jag tog i från tårna o lärde henne allt jag kan o vi va klar på 45 min…
Sen for vi å mötte upp de andra från jaktgänget.
Begravningen va jättefin. Många va vi som va där o hedrade Sören. Han har betytt så mycke för så många i retriver Sverige! Jag e så glad o stolt att jag fått förmånen att lära känna honom. Alla samtal vi haft om hundar, idrott o livet! Alla gånger vi suttit vid köksbordet o fikat o skrattat! Alla träningar o jakter! Å framförallt att lilla jag, Norrlandstjejen har fått lära känna SÅ många fantastiska o underbara människor! Det känns skönt att veta att vi ändå har varandra o att vi kommer fortsätta i Sörens anda! Marie o jag kommer att tillsammans med Sörens Lena ta hand om valpköparna. Info kommer att komma på hemsidan Kennel Justlike
Man blir återigen påmind om att inte ta livet för givet! Man ska ta hand om varandra o vara rädd om de som man tycker om! Å dessutom Fuck cancer, djävla sjukdom!
Jag har lånat några bilder från Helena Lindström o Märta Segerström!

20131203-184744.jpg

20131203-184757.jpg

20131203-184804.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *