Hemma igen!!

Idag var det start på Goldenklubbens A-prov i Rimbo!!! Trevlig stämning o bra fåglar!! Idag skötte vi oss lite bättre, men hade en dj…kla B-apport! Surt va det o det blev en trea idag igen!!! Men jag får inte glömma att mitt mål var att gå till pr is på A-provsstarterna. A-prov skiljer sig från B-prov inte bara på att det är riktig jakt, utan det räcker med enendaste liten miss för att tappa pris. De finns de som legat i topp ämda till sista fågeln o misslyckats där och fått en nolla… Så att det blir mycke nollor på ett A-prov tillhör mer regel än undantag!!!! Så att få pris är faktiskt ganska bra, men nu är jag tävlingsmänniska o vill BARA ha ettor o gärna med cert… Jag känner att jag kan vara ganska självkritisk så det gäller att hålla en hel dag, får inte bli fler småmissar nu! På onsdag åker jag igen för att göra säsongens sista prov, som på torsdag går i Uppsala!

20111030-232109.jpg

Sally har varit hos mamma o pappa o det syns på bara tre dagar hur hon sväller!!! Nu vill hon vara med mig så hon parkerar i min säng… Jag brukar inte ha hundarna i sängen, men Sally får det nu när hon är i grosess!!!

20111030-232310.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *