Hundträning!!!

I dag har det varit mycke hundträning! Så himla kul! Först en grupp med Pillan, Sara, Ingrid o Linda med sina unga flattar! En mycket bra träning blev det, duktiga hundar och förare som verkligen tog till sig. Vi hade bra o trevliga diskussioner o de e så jag tycker träningen ska vara. Ge o ta!!!

Sen va det Oves tur. Ingela kom med Folke och vi körde två övningar från i helgen. Dirigeringen och markeringen. Dirigeringen gick så bra idag. Ingela o Folke var oxå så duktiga. Även om Ingela sa att de där kommer Folke aldrig att klara… Men de gjorde han visst det!!! Ove som i helgen knallade på markeringana, satt i dag som fastgjuten i backen, o då uppstod genast nästa problem ”jag tänker minsann sitta här”! Gud så jobbigt de kan bli ibland… Fast till slut fick vi tll det!!!

Lilla Jaffa fick också lite fotgående träning o sen en början på dirigering! Två ggr ut o in! Så duktig… Nu e de ju Annas hund, men jag tjuvtränade lite, kunde inte låta bli!!! Men jag tror inte jag förstörde nåt för framtiden! Blev bara så sugen!

Nu har jag o Gerda lagt oss o myst! Det börjar märkas att hon e terrier… Men gullig e hon!

20120508-234510.jpg
Jaffa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *