Warning: Use of undefined constant WPSocialShare - assumed 'WPSocialShare' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/e/b/stargolds.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-share/wp-social-share.php on line 19 Ingela och Mia – Stargolds Jaktlabradorer

Ingela och Mia

Äntligen har vi börjat uppdatera sidan igen! Ingela är sedan ett år tillbaka delägare i kennel Stargolds. Jag är jätteglad för det samarbetet, då Ingela är en av mina bästa kompisar. Vi tänker och tycker lika i det mesta och ger varandra så mycket när det gäller hundar!
Jag (Mia) har för närvarande en time-out när det gäller hundar. Jag började jobba för drygt ett år sedan, vilket tar så mycket av min tid så jag känner att jag inte kan ge allt. Men Ingela har redan haft en kull med Tyra och nu väntar Signe hennes andra kull.
Ove såldes till Peggy Westerlund och Hjördis bor hos Fredrik på Ekensberg. Båda hundarna jagar hela säsonger. Så jag är så glad att de hamnade hos dessa fantastiska människor. Simson, min finaste, fick somna in efter jul, då hans atroser i tassarna blev värre. Och Sally bor hos mina föräldrar som pensio-hund. Så nu är det bara jag och Gerda. Som tur är så har jag kvar alla vänner och jag får hela tiden uppdateringar på vad som händer i hundvärlden… Är det så att någon vill komma och träna, så ställer jag självklart upp! Kasta dummys kan jag fortfarande!

Jag önskar Ingela stort lycka till!

20140410-175928.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.