Jaktprov

I helgen var jag provledare för vårat jaktprov. Boírgitta Staflund-Wiberg dömde. Vi hade Ökl på lördag o Nkl på söndagen. 5 pris på lördagen varav ett första, grattis Ulrika!!! Och 5 pris på söndagen, ett jättestort grattis till Agneta o Majja som tog 1 Hp!!!! Flera av de som tränat med mig bla Ulrika o Agneta, gjorde fina resultat! Kul att se o vi tränar vidare!
Birgitta o jag hade en jättehärlig helg!!! Vi pratar o pratar o pratar o skrattar o grinar faktiskt också…. De va när vi återupllevde prins Daniel tal till Viktoria… snyft! Vi har ju träffats rätt mycke i vår o nu är våra träffar slut… fast jag ska ju till henne med Sally o para och på kurs med Simpan, sen ska jag nog starta på en del A-prov i Skåne också!!!!
Nu är det lugn o ro i en vecka, till helgen kommer Karin o Lena från Streamlights! Ska också bli jättemysigt! Tänk va fantastiska vänner man har!!!! Trist bara att Lotta bangade … 😉 Vi ska starta på Sundsvalls jaktprov, fast det tråkiga är att jag bara kom med med Bibbi, inte med Sally. Så vi hinner nog inte med någon fler Eklstart innan löpet! Hon beräknas börja löpa i slutet av augusti.
i går startade valpkursen, 8 glada valpar var här. Jättetrevliga förare och hundar. det ksa bli kul att följa dem en bit på vägen!
Håller för fullt på att planera träningar i höst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *