Warning: Use of undefined constant WPSocialShare - assumed 'WPSocialShare' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/e/b/stargolds.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-share/wp-social-share.php on line 19 Josera hundfoder – Stargolds Jaktlabradorer

Josera hundfoder

Jag har bytt foder! Kanske inget revolutionerande, men det är både billigare o hundarna mår bättre. Förut åt de Eukanuba, både dyrt och de kom ut lika snabbt som de åt det! Nu har jag testat både på Sally och Ove, Jaffa o Gerda.
Josera är ett tyskt foder utan vete och soja samt kemiska tillsatser o konstgjorda smakämnen. Sally har fått fodret för dräktiga o digivande tikar och både hon o valparna mår verkligen bra! De andra äter ett foder som heter Active och är ett foder för arbetande hundar 25/17. Det finns ett foder för verkligt högt presterande hundar också. Samt en hel linje med foder för alla typer av hundar. Och det bästa av allt Active är på 20 kg och kostar 569:-! Bra kilopris. Jag är nu mer återförsäljare för fodret och valparna kommer att äta det vid leverans.
Jag tycker att det är svårt med foder o vad man ska välja, alla de stora märkena har blivit så fruktansvärt dyra! Det här fodret säljs i hela Skandinavien o inte förrän nu har man tagit in det till Sverige. Många draghundar, slädhundar mm äter det här fodret.
Just nu har jag Active hemma till försäljning, men gå gärna in på länken och läs mer! Josera hundfoder

20130108-000101.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.