Min alldeles egna rapphöns o fasanjakt!

Eftersom mina vänner varit o startat på A-prov o jag har kvar mitt tills på måndag, så ville jag inte vara sämre jag! Så jag tog o ordnade min egen lilla jakt! De va plättlätt! Ner me huvet i frysen o vips hade jag ett gäng fasaner o rappisar!!!!
Ut o träna med alla de stora! En underbar kväll blev det innan solen gick ner. Jaffa va sist ut o då va de nästan svart, tur de e fullmåne så de lyser lite grann!
I morgon åker jag igen till mitt fina o härliga jaktställe! Först lite träning o sen jakt på söndag o sen A-prov på måndag för Sally! Sen e det bara hem o packa inför resan! Wiiiiihaaa va kul de ska bli! Ett problem e hur många skor kan jag få plats med… Hade ju sex par med en gång för en tvådagars hockeycup… Å nu fyra veckor!!!! Angenäma problem, kanske kan jag lämna några hemma o då bli TVuNgEN att köpa nya där borta?????

20131018-195208.jpg
Ove o fasanen!

20131018-195200.jpg
Sally o fasanen

20131018-195316.jpg
Å sist Jaffa med rapphönan!!!

Nu blir det packa o sen slappa i soffan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *