Min älskade fina Sally!!

Idag gjorde vi det igen! Vi visade att det inte var en engångs företelse med en etta i elitklass! Om hon var bra förra helgen så var detta snudd på det bästa vi kan prestera!!! Distinkta markeringar både på land och vatte, lyssnade exakt på mina signaler på dirigeringarna! Otrolig på söket, trots 25 graders värme o stekande sol på en läggdan!!! Det enda som är såligt är jag, jag måste bli snabbare, men jag vet att jag med mer rutin kommer att få till det med!!! Kaxigt???? Ja, målet är att det ska bli så o då kan man inte vika sig!!!! Nu är det en start kvar och det praktiska, hoppas vi hinner det innan löpet! Nu känns det väldigt motiverat att ta en valpkull på henne!
I kväll är det återigen Stadsfest, men jag är så himla slut så jag backar faktiskt! Men i morgon då ska jag nog dit! Ååååå nu ska jag sova o ha lite flashbacks o bygga målbilder!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *