Min finaste Simson

Nu e jag hemma igen efter nästan en vecka i kappsäck! Först till Kipplinge för Eukanuba Cup. En supertillställning av Marie Ahlgren o Birgitta Bernadotte. Så himla bra o trevligt arrangemang. Det blev inte sämre e av det helt suveräna boendet på Kipplingeberg hos Liza o Jacob Von Engeström. Jag bodde så vackert i Norra flygeln! Tävlingen gick sådär… Tyvärr visade det sig att Simson bog inte håller… Han har ont och klarar inte när det blir tuff terräng. Trots det hade vi 71 p. så han slit e mitt gull!Marie kollade igenom honom o tyvärr till min stora fasa så är det färdigtävlat med min bästaste! Vi som skulle komma igen o köra A-prov o åka till Irland. Jag e så himla ledsen. Jag har nu tagit beslutet att han ska få bli pensionär med mina pensionärsföräldrar o sen får jag se hur länge han orkar. Tänk vad denna hund gett mig! En så fantastisk hund som bara lärt mig allt jag kan. På min rösta jaktprovstart någonsin, jag hade knappt varit på jaktprov, fick vi 1 Hp!!! Sen fick vi 1 Hp i Ökl. Vi har startat fyra ggr på A-prov o gått till pris på samtliga. Utan att jag kunnat nåt överhuvudtaget! Jag glömmer aldrig när Lena W ringde o bad mig lägga ut på hemsidan att hon hade en hane kvar… Jag tänkte inte ens utan sa bara, Nä de gör jag inte för han e min!!! Snacka om impulsköp! Men så bra det blev! Så trist när han inte. Ens e sex år, men vänder jag på det så har jag fått fem fantastiska o lärorika år med hono m. Han har gjort att jag fått lära känna så underbara människor, lärt mig så mycke hund. Kan det bli bättre? Fast jag e väldigt, väldigt ledsen…

Sen va de träning f med Mark Bettinson, jag körde Ove vår dagar o de blev för mycke o de var dessutom för svårt för oss. Men jag hade tre supertrevliga dagar i Uppsala! Sören kom ut och kollade in att vi skötte oss! Så kul att träffa honom igen! Sen For jag o Lotta Fornås till Sundsvall o Österström för WTdomare utbildning. Tyvärr för kort tid, jag hade önskat mer. Dessutom måste det varit fel på mig för inte en deltagare höll med mig i bedömning o upplägg!!! Jag har nog gått o tränat för fel tränare…;). Nu e jag hemma igen o helt plötsligt blev Ove min äldsta hund… Simpan ligger i favvosoffan o myser. Så mycke jag tycker om denna hund! Men nu blir det unghundsträning för hela slanten! Tur jag har dom iaf!

20130505-204728.jpg

20130505-204757.jpg

20130505-204834.jpg

20130505-204901.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *