Min lilla Sally!

Idag gjorde vi det!!! Tredje ettan i Ekl på fem starter! Från Nkl till Färdig Ekl på 10 starter! Jag är så ödmjuk inför min lilla hund! Trots alla motgångar, pendling mellan hopp å förtvivlan så gjorde vi det! Kanske inte så stort egentligen, väldigt många fixar det fort o snabbt men jag är så glad. Jag är så tacksam att Lena W o Karin T på Streamlights, Sören Noren på Justlike övertalade mig att försöka. Att Sören aldrig gav upp utan peppade mig. Jag har lärt mig att som uppfödare stötta i våt t och torrt, något jag aldrig känt av i Sallys fall ( o jag e inte bitter) Tack vare mina adoptivkennlar har jag känt stort stöd, att det är en bra hund o att jag fungerar som förare! Att komma som ny i den här världen är inte alltid så lätt.
Jag glömmer aldrig när Sören tog sig an mig… Sally nästan tre år kutade runt ängarna, bytte dummysar, sprang runt mig, kom inte in… Tror Sören tog sig vatten över huvet… men han gav sig inte, introduserade mig på jakter, stöttade mig. Fortfarande ringer jag o gnäller när det går åt helvete. 😉 lika tålmodigt ger han mig tips! Dessutom Birgitta på Meadowlarks som oxå trott på oss, som hjälpte mig nu senast när vattnet gick åt he..te! De löste sig! Nu är vi ju inte klara chamoions än, det praktiska provet återstår. Men vi är ändå väldigt nära, det värsta är gjort.
Nu kommer jag att satsa fullt ut på A-prov med Sally. Det finns en del att slipa på, jag är inte nöjd än,det kan bli bättre!
Det roliga i allt är att Sally verka nedärva sina fantastiska egenskaper, det är så kul att följa valparna. Dessutom blir det en ny spännande parning i vinter med Prthlick Ralph, Birgittas fantastiska hane. Den här gången kommer detatt stanna en tik, om det blir några!

Sen känns det så kul att sätta igång Simpan till våren, nu vet jag vad som krävs, och sen Ove som är ett oskrivet blad!

Nu e det natt o jag ska drömma o dagen! Härligt!

20120812-234807.jpg

När jag kom hem stod en fantastisk bukett o en flaska vin på bron! Mina underbara grannar had varit här, o de
För att de fått låna parkeringen under dagen! Jag blev så glad!

20120812-235007.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *