Näst sista dagen!

Tänk att snart ett helt år gått igen! Vilket innebär att man blivit ett år äldre o närmare halvtid…
I år har höjdpunkten varit min o Maria Söders resa till England o Irland! Så länge vi planerade o så bra det blev! I år har jag endast startat ett prov i Sverige o de va med Sally! De gick väl inte helt hundra men med tanke på att hon har gått på mycke jakter som slaskhund, så va hon bra ändå! Just hennes egenskaper på den praktiska jakten värdesätter jag mycket högt! Hon ger sig aldrig o har bara blivit bättre med åren! Det e så kul att se hennes avkommor som verkar ärva sin mamma! Och sina pappor också! Jag e otroligt nöjd med båda kullarna o spänningen e stor inför vad som komma skall! Nu går vi i väntans tider!

20131230-211207.jpg
Så här ser hon ut på dag 59!
Det tråkiga har varit att Simson inte håller… Ibland tar jag med mig honom o jG kan bli helt grinfärdig när jag ser han jobba! Så himla duktig! Jag tror aldrig jag får en sån hund igen…

20131230-211439.jpg
Min finaste Simson!!!
Fast jag tycker mycket om min andra hundar också! Men Simpan e speciell, han va min första egna labbe o som jag har haft så mycke kul med! Och som lärt mig massor! Tråkigt när skador sätter stopp!
I dg har jag tränat Ove, Jaffa o Hjördis o vi följer vår plan! Sakta men säkert framåt!
Sen en annan rolig sak, Gerda-Estelle kommer att paras i vår! Å tänk efter, alla behöver en borderterrier!!! Så underbara hundar! Jag har hjälp av Mirjam att välja hane, så fort jag vet kommer det ut på hemsidan!
Nu återstår bara årets sista dag! Å vad jag ser framemot 2014 när nya kapitel i livet ska skrivas!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *