Nu e de bara buspojkar kvar hemma!

Som alla tjejer så e även småbrudarna lite mer framåt 😉 … I dag flyttade Stargolds Super Trouper ”Siri” till Peter, Frida o Noel.

image

Siri somnade direkt i famnen på husse!

Nu e de bara två buspojkar kvar, Nisse o Chippen. Chippen flyttar om någon vecka o Nisse han blir kvar! Det ska bli så kul med en hane efter Sally!

image

I helgen har det varit helt underbart väder! Ove och Jaffa har fått tränat på fältet! Äntligen kan man vara där! Lååånga linjer o dirrar har det blivit! Hjördis löper o ska igång igen till veckan. Nu när man har tid att träna…

Jag har nämligen sålt mitt företag till min kompanjon! Så himla skönt!!! Jag ska bara vänja mig vid tanken att bara vara… De e lite svårt, företaget har varit mitt liv i 15 år och jobb i princip varje dag. Så nu har jag bestämt mig för att göra ingenting förutom roliga saker fram tills i höst till att börja med. Så är det någon som har ett roligt o utvecklande jobb till mig i höst så e de bara att höra av sig! Jag vet absolut inte vad jag vill göra!

imageimage

Så himla härligt!!!!

image

De tre svarta sitter o kollar in småglina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *