Nu har de börjat äta!!

I dag började jag att ge dom liiiite valpfoder! När de väl kom på vad det va o hur man skulle göra, så slurpade i sig o slickade sig gott om munnen!!! De är så himla härliga, de verkar otroligt coola, än så länge… Tänderna har också börjat komma!!!
I dag har jag ägnat nästan hela dagen med att installera en ny dator!! Vilket jobb att få över allt man haft i den gamla!!!!

Avslutade dagen med ett Body Combatpass, skönt att få avreagera sig lite efter datorbytet… Nu sitt jag o vräker i mig mackor så att de stackars kalorierna jag tränade bort genast ska komma tillbaka!!!

Inga bilder idag då jag dels haft fullt upp osså har jag inte i stallerad varken Dreamwiever eller photoshop, hoppas kunna göra det i morgon.
I morgon ska Ove tillbaka till vetten, hoppas han är bättre!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *