Ögonlysning o gurkkontroll

I dag va de dags för ögonlysning av Ove o Sally samt koll av spermierna hos Ove! Ögonen gick bra och även Oves gurka, full fart på spermierna! Skönt o veta efter hans prstatit! Alltid bra med en säkerhetskontroll! När jag for från Svall börjad de snöa o jag som inte har vinterdäck!!! Shit pommefritt, men hem kom jag även om det gick sakta. Tog även progesteronprov på Sally och det låg på 1.4 dag 9, helt i linje med förra parningen. Så det känns tryggt att åka på måndag!
I helgen blir det jobb eftersom jag åker på måndag.
I morgon är det Retrivermästerskapet oc jag håller tummarna för alla jag känner, surt att inte kunna vara med när man äntligen kvalificerat sig… Hoppas på ny chans med Simpan nästa år, o han lär iaf inte löpa…
Dessutom har jag skottat idag, så djäkla trist sysselsättning! De enda som e bra är att det blir ljusare ute.

20121026-215320.jpgSnö i Solumshamn

20121026-215357.jpgLysmaskar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *