Oj va länge sedan!

Nu va de alldeles för länge sedan jag skrev något! Även om jag definitivt inte har fullt upp på dagarna, så av nån anledning går de iaf…
Valparna e leverade och trivs i sina nya hem. Här hemma är Nisse kvar! Det var också helt meningen, då jag tycker Sally lämnat så fina hanar! Och dessutom är det lättare med hanar för planeringens skull… De löper ju liksom aldrig…

20140410-175325.jpg
Vi har också haft vår första valpträff, där alla utom Chippen kom. Å de e så fina o ägarna så duktiga med dom!

20140410-175422.jpg
Ingela o Signe, Lena o Rut, Jag o Nisse och Peter o Siri! Härligt gäng!

Sen har Hjördis flyttat… Hon bor numer med My och trivs alldeles utmärkt! My är så duktig med henne, så jag ångrar nästan att hon fick ha henne 😉 Men det kommer att bli superbra!
Jaffa o Ove försöker jag träna varje dag en stund. Å de går riktigt bra nu! Så himla kul! Nu gäller de att hitta bra provtillfällen för att testa så att allt sitter! Men det blir nog inte förrän till hösten, vi har dåligt med prov här och sen händer de mycke i maj så jag vet inte om jag hinner åka så långt!

20140410-175859.jpg
Nisse o GullGerda!

20140410-175928.jpg
Gerda badar…
Nästa vecka så ska jag åka ner till Birgitta för dit kommer Roger, som vi va hos i Wales! Så kul de ska bli o träffa honom igen! Å få lite träningstips o kanske visa hur mycke vi gått framåt! Men tänk om han säger: You have to go back to basic!!!!! Då djäklar…;)
Annars på dagarna håller jag på med en annan grej som jag kommer att berätta mer om sedan. De har inte direkt med hund att göra, men kan användas i hundsammanhang! Spännande va? Det är något som jag velat göra och som intresserat mig ända sedan tidigt 90-tal, o äntligen har jag kommit till skott! Jag kommer att behöva 7 frivilliga som har möjlighet att träffa mig 10ggr…. Kryptiskt? Ja men de e inte förrän till hösten och ni som är nyfikna kan höra av er till mig!

Glöm inte att jag säljer Rubins koppel! Jättefina och hållbara svensktillverkade till bra pris! Se här Shop

Nu ska jag ut i kylan med Ove o Jaffa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *