På väg mot Irland

Just nu sitter vi matsalen o äter frukost! Vi startade resan igår morse från Björkåsen. Först lämnade vi Sally i Bromölla hos Mirjam o Anders, som e så gulliga o fixar parningen med Sally! De vi kunde konstatera var att progesteronprovet på Sally i fredags måste visat fel… För Sally vände ut o in på sig själv så fort en hanhund va i närheten! Så senare på dagen for Mirjam i väg med henne till Ralph, som Janne hade med sig till jakten! Å naturligtvis så blir det en lyckad parning!!! Några sniff på henne o sen satt de ihop! De provar igen i morgon! Vilken djäkla tur att jag for iväg tidigare!!

20121031-100212.jpg

Resan gick vidare genom Skåne o genom Danmark för att i Esbjerg gå på Dana Sitena mot Harwich. Det tog en stund i passkontrollen… Fem hundar o två människor, kön blev längre o längre bakom…

20121031-100558.jpg

En trevlig kväll på båten, goda lammkotletter o vin! Sen sov vi hälsans gott!!! De har inte blåst så mycket så det har varit lugnt!!!
När vi e framme i England ska vi till Roger Philips o äta middag o där är A-C Bengtsson!! Kul å träffas! Sen tar vi båten från Fishguard i natt, vi e framme i morgonbitti på Irland! Å då ska vi eka spåret till Glenloo för picking up! Spännande liv jag har!!!

20121031-101050.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *