Råttjakten går vidare!

Så djäkla äckligt!!! Står inte ut med dessa vidriga inneboende! Igår skulle jag lägga ut fällan igen, men jag fixade de inte, så jag la ut råttgift istället!!! Rätt va de va sprakade de is skåpet!! Så vidrigt! Å i morse hade de ätit upp allt råttgift…

20130426-085208.jpg
I går kväll va de en så hör härlig vårkväll! Ganska varmt o vindstilla. Vi for ut till marken o där har snön nästan försvunnit nu! De går iaf o träna lite! Först Simson, som jag ska tävla med på onsdag… Känns sådär, har ju inte tränat riktigt sen hösten 2011 pga operationen för ett år sen. Men han gör så gott han kan o förhoppningsvis håller han ett tag till. Han har sina olater o de jobbar vi på! Jag märker nu hur mycke mer jag kan nu jämfört med tidigare. Vad jag e noga med o som jag släppt med honom o Sally! Men vi tragglar på!
Sen va de Oves tur. Lilla stora kalven… Han e bara så härlig! Men vi tar de lugnt o tragglar dirrar, tecken o närsök! Kan nog bli bra till slut!
Sen va de Jaffas tur! Vi gjorde fyrkanten o lite ut o började med sidotecken. Smart tjej även om de går lite fort ibland… Men hon e härlig att se på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *