Röj i trädgården!

Min Viktor ska flytta till Göteborg!!! Kul och ledsamt på samma gång. Kul att han tar chansen o gör något med sitt liv! Han kan ju alltid flytta hem igen… Tråkigt för att han blir så långt bort, men de tar ju bara en timme med flyg!!!
IMG_1563Älskade unge!

I ett hus med två löptikar så håller hjärnan på Ove å koka över! Ove o jag tog ett träningspass i kvällssolen! När jag kom hem så tog jag o tjejerna o Nisse en röjstund i slänten nedanför huset! Tänkte att det skulle bli lite fint där i år! IMG_1658IMG_1659IMG_1663Vi fick också besök av en svan som va nyfiken o retades… Hundarna stod stilla men till slut brann det för Jaffa… Men… ett tjusigt stopp så kom hon tillbaka!!!
IMG_1656IMG_1662IMG_1659Nu ska jag se GWs jaktprogram! Spännande o se va de e!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *