Sally mår illa…

Idag åt inte Sally på morgonen o sen spydde hon!!! Det måste väl vara ett tecken???

Ida är det ett år sedan jag flyttade ut hit till Solum!! jag blev så till mig att jag tog en tältsäng, lite frukost o for ut o sov!!! Egentligen skulle jag renovera innan, men allt slutade med att renoveringen fick göras när jag bodde där!! Men det blev bra!!!! Gud så jag o Vikke trivs, visst är det jobbigt nattetid om man varit ute, men nu har ju Vikke körkort o så finns det taxi! Efter ett år kan man konstar´tera att jag:
– Trivs fantastiskt bra o har blivit så himla lugn!!
– Jag vill renovera toan
– Jag vill bygga ut köket med panoramafönster mot vattnet
-Jag ska anställa en trädgårdsmästare, alldeles för mycke gräs, eller så ska jag köpa en åkgräsklippare
-Hundhuset ska bli klart

Ja, det är de närmaste planerna!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *