Säsongens sista prov

I dag var det Labradorklubbens öppna A-prov. En trvlig jakt över fältfågel som fick ett abrupt slut!! Vi fick vänta till efter lunch på första fågeln, som jag trodde Sally markerat o skickade iväg henne… Men hon hade inte markerat o egentligen var det väl ingen svår apport, men hon va tungstyrd, travade nästan, ja gick inte att känna igen. Tyckte att pojkarna i gruppen tyckte hon va vacker, så när Ann-Charlotte eyewipade oss o vi var ute så kollade jag henne senast i morse… Å visst hon hade börjat löpa!!! Har kollat henne varje dag eftersom Gerda kanske dragit igång henne. För egentligen är det flera veckor kvar till löp… Kändes så taskigt att hon varit på prov, så med svansen mellan benen for vi hemåt! Men nu blir det spännande, parning beräknad runt 1 november. Å då får Portlick Ralph äran! Känns så spännande! Så då lir det en tripp till Smålan o ev lämnar jag henne där o följer Birgitta till Irland en vecka! Vi ska bo hos Kieth Mattews o gissa om jag ska ta till mig kunskap! Birgitta stannar fem veckor, men jag är hemma på en vecka! Perfekt med löpet samtidigt!

Å vem vann i dag då??? Jo fantastiska Ann-Charlotte Bengtsson med sin fina golden Odin! Så kul! Jag e så stolt över mina lagkamrater, först Maria o Liza och nu A-C o Odin!

20121018-230628.jpgFinaste Odin o A-C!!!

20121018-230719.jpgAnn o Helena L med Weasel, de va oxå jätteduktiga idag!!!

Nu e säsongen slut! Å Sally har överträffat mina vildaste fantasier om meriter! För 2 1/2 år sen startade vi Nkl o nu e vi Jaktchampion! Att jag överhuvudtaget står på ett A-prov med henne är en sån glädje, sen att det kanske hade kunnat gå lite bättre… Ja men alltid lär jag mig nåt! Som att bli bättre handler! Så nästa år ska jag ut med Simpan! Nu flyttar han hem igen efter sitt pensioliv hos mina föräldrar! Å Sally får valpar o ska sen få vara jakthund! Kanske vi startar nått WT men annars så är vår härliga provtid över! Finaste Sally!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *