SEJ(j)CH Caper Cailies Attache”Sally”

Å va skönt!!! Tänk att jag minsann tagit fram min första Jaktchampion!!!! Jag e så glad o stolt över henne, och som jag sagt tidigare, utan hjälp o stöd från Sören, Lena, Karin o Birgitta hade jag aldrig fixat det. Jag tänkte överhuvudtaget inte starta henne på prov, vilket har sina orsaker. Inte att hon är en dålig hund, utan av helt andra orsaker som jag numer står väldigt högt över!
I dag var det Lasse Hedman som dömde och vi var tre stycken under bedömning en hel dag. Tre såter hann vi med. De va väldigt varierande där en av dem var sö på kalhygge. Sally blåste iväg o krockade nästan med ett rådjur!!! Lite konstigt tyckte hon… Tryckande värme o kalhygge e ingen bra kombo!!! Och dessutom ingn fågel! Men vi körde vidare till nästa såt och där blev det bra, Sally fick tag i en runner o vide på styrka att hinna ifatt den. Kul å se.
Vid viltparaden fick vi domen, alla tre, jag o Sally, Sören o Tee ( Oves mamma), Janne oSimba klarade oss o alla tre blev jaktchampions!
I blev hyllade o firade av alla o extra kul var att gårdens ägar Jakob o Lisa uppvaktade oss med en vinflaska. Ett helt fantastiskt ställe där jag dessutom har förmånen av få vara apportör på deras jakter! Så kul!
Efter det for jag till Lotta o Tommy, o defirade mig med champagne!!! De är oxå helt underbara, så härligt att vara här. Jg blir kvar hela helgen, Tommy ska åka till Alfta o starta prov, så jag o Lotta ska mysa, surra, träna o shoppa!
Nu somnar jag helt supernöjd o supertrött med Sally vid sian, min alldeles egna champion!

20120830-231002.jpg
Janne o Simba, Sören o Tee o jag o Sally

20120830-231050.jpg
Oves mamma Tee på jakt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *