Semester avklarad!

Så skönt de har varit med semester! Att dessutom få göra de med trevliga människor är ännu bättre! På söndagen följde jag med Anders på privatträning med en jättetrevlig tjej som ville ha ett B-provupplägg! De e så himla kul att få chansen att lyssna på både Birgitta o Anders, de e ju två av Sveriges få internationella domare! Så va kan vara bättre? Intressanta diskussioner blir det. Mirjam va snäll o hämtade Ove o sen hade vi lite träning igen!
Efter det så körde Anders mig på sightseeing i Bromölla. Jag fick se Trolle-Ljungbys vackra slott med omgivningar! Som sann royalist kunde jag se mig sig glida omkring på slottet… Sen For vi ut till havet o tittade! Å så vackert de va! Sightseeingen avslutades med lunch på Nymöllagrillen! Stort tack till Anders för en givande eftermiddag. Sena va jag med på Mirjams jaktlydnadskurs. Tränade Simpan o sen träffade vi Hjördis syrra Rut! De hade så himla kul!

20130410-220552.jpg
Hjördis o Rut

20130410-220633.jpg
Gerda o sin halvsyster Castro
Sen bar det hemåt igen o en helt galet trevlig vecka va över! Så glad o tacksam över mina fina vänner Birgitta, Janne, Mirjam o Anders som tar hand om mig o lär mig allt de kan!!! Och sen alla nya jag lär känna, härliga människor överallt!
Lite ledsamt o oroligt har de varit då min bror drabbades av hjärnhinneinflammation i helgen o legat på Karolinska. Men nu e de bättre o han har fått komma hem igen.

Ja, o hemma hade snön inte smällt ett dugg… Så vi har bestämt att ställa in Härnösands WT 9 maj… Så trist! Men vi ska hitta nytt datum i höst!

20130410-221137.jpg
Så här ser marken ut där vi tänkte vara, snödjupet är till knäna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *