Städ o strykdag!

I dag blev det en städ och strykdag. Tyvärr måste man ju de ibland… Sally har flyttat till mormor o morfar då hon löper nu. Nästa löp beräknas då till november och parning i början på december! Japp, jag har bestämt mig, det blir en till kull! Var så kul och dessutom blev valparna väldigt trevliga! Förhoppningsvis hinner de röntgas också, det skulle ju vara väldigt skönt! Hane är på gång! Mer info kommer snart!

I dag har det varit riktogt skitväder, det var nog tur att vi ställ in kursen! D har snöat o blåst o seblev det regn! Inge kul träningsväder…

På morgonpromenaden fick Gerda-Estelle åka innanför min jacka!

20120421-190408.jpg

Köpte en Harry och gjorde Lotto idag, Harryn har gått åt he..te så nu väntar jag på Lottodragningen! Kanske blir jag miljonär frammåt kvällen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *