Svea

Nu har har jag en nytagen bild på Svea!!10314683_10152221762999635_4128397371996139845_nBallevalley Tweeds Astra ”Svea”
Kom just på en sak… Hon kanske ska kallas för Asta???? Ja, jag döper om henne!

På tisdag åker jag o Maria dit för att hämta henne!!! Osså ska vi träffa trevliga bekantskaper vi gjorde i fjol! Det ska bli kul!

I dag började Nils ”Nisse” Påhlsson på uppfostringsanstalten… Efter att betett sig mindre smickrande några dagar, så var dagen D här! Och vips va han som den bästa vattenkammade eleven… Han gick fot, satte sig på signal och va bara så söt!!!! från att ha varit gräslig senaste dagarna! Men så lätt ska han inte komma undan! han tror säkert att om han bara skötte sig en dag så slapp han fler lektioner…. Åååå va fel han har!!!IMG_1747S. The winner takes it all ”Nils Nisse Påhlsson”

Efter det passet for jag iväg med Jaffa o Ove o körde höger-vänster från invittrat område!!! Jag tycker det är det svåraste, att få loss dom när de väl hittat något gammalt… Känns att jag va riktigt på hugget! Men det gick förvånansvärt bra!
Sen grillade Viktor oxfile o jag fick ett glas rött, gullunge!
IMG_1750I kväll e de Mellofinal! jag e ju inget fan av Sanna, tycker hon e mesig… Men som sann patriot så håller jag på henne, de andra som tävlar kan ju vara ännu mesigare…;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *