Träningsdag

Om gårdagen var en innedag så har den här dagen varit en riktig träingsdag. Det började med att Agneta o Majja kom. Jag körde Bibbi, ömsom vin ömsom vatten… Men det går framåt!!! Så kul! Vi körde dubbelmarkeringar, vi gick över legor o vi gjorde sök! Ja, lite av varje helt enkelt, men vi har en plan…
Efter en lunch o lite städning så kollade jag in Världscupsfinalen i hästhoppning! Så himla spännande, o jag vill ha en häst!!! Å flyga över hindren som är jag var ung (yngre). Djäkla tur att det inte finns ett stall på gården, då hade jag köpt häst!

20120422-211236.jpg

Sen var det dags för Ove o Simpan på min nya träningsmark. Först Simpan på långa mål med skottapporter som störning! Gick faktiskt utmärkt! Mycke nöjd faktiskt! Det märks att han örjar mogna o att bitarna börjar falla på plats! De enda vi inte tränat är hinder… Å de blir säkert staket på Eukanuba… Men de får vi ta då! Sen var det Ove! Lite mål o lite skottapporter. Det går framåt, han är så träningsvillig!
Jaffa får ta de lugnt med Gerda, de har fullt upp med varandra… Leker hela tiden nästan, fast emellanåt vilar de, så himla gulliga med varandra!

En ny vecka i morgon med möten varje kväll, men sen e de långledigt o tävlingssäsongen kan börja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *