Warning: Use of undefined constant WPSocialShare - assumed 'WPSocialShare' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/9/e/b/stargolds.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-share/wp-social-share.php on line 19 Träningshelg – Stargolds Jaktlabradorer

Träningshelg

Både för mig o hundarna! De e länge sen jag skrev, men kom liksom av mig efter Irland! Nu e allt som vanligt igen och mörkret lägger sig. Bäcksvart halv fyra. Skulle va skönt med liiiite snö iaf!

Har jobbat på rejält för att komma ikapp, så nu känns det som läget e under kontroll igen! Tränat lite hund har jag också gjort. Och i helgen hade vi unghundsträff. Alla vi fem som bor i närheten va med. Å vilken utveckling de gjort! Så kul att se. Vi provade på sök och vilka fantastiskt energiska hundar de är! Jättehärligt!

20121125-164219.jpg Susanne o Charlie och Fredrik o Zizzi

20121125-164251.jpg Anneli o Kelly

I dag har vi haft jaktlydnadsträning. Fyra ekipage, Ulla o Alwin, Ingela o Folke, Susanne o Charlie och jag o Ove. Så nyttig träning. De fick apportera EN boll efter ett närsök, på två timmar… De va alldeles slut efteråt. En väldigt nyttig träning som kommer att ge bra resultat senare, de e jag helt säker på.

Sally verkar dräktig! Samma tecken som förra gången… Inte hungrig… Så nu hoppas jag på valpar till nyår!
Dessutom har jag börjat springa igen… Nya träningsläger inköpta som matchar skorna…;) men det går som hejsan. Springer inte långt men ändå. Mitt mål är att till våren kunna springa runt Solumssjön, 9 km.

20121125-164750.jpg Om jag får säga det själv så ser jag väldens snabb ut 🙂

Min granne har köpt en urgullig hund, en Lundehund! Han e bara för söt. Sex tår har han också så att han ska kunna klättra som bara sjutton uppför bergen!

20121125-164920.jpg Scott!!! Samma size som Gerda-Estelle!

Lördagskvällen spenderade jag på Sundsvalls sjukhus hos Tove! Gulliga Tove har åkt dit rejält på en vidrig infektion! Vi hade en bra kväll o såg på Så mycke bättre! De bästa av allt e att hon e på bättringsvägen!

Nu pizza!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.