Tredje advent

Och snön e borta… Både till glädje o förtret! Glad för att man kanske kan träna lite men samtidigt e de ju så kolsvart ute!
Ivar har varit här o levt rövare!! Hela byn va utan el i nästan ett dygn! Att provleva på 1800-talet va inget för mig!!! Jag hade absolut ingen ting att göra! Jag tänkte att jag kanske kunde städa, stryka, surfa, duscha… Men inget av de gick ju! Jag kunde bara prata i mobilen i ena hörnet av sovrummet o dessutom var jag rädd för att batteriet skulle ta slut. Snacka om i-landsproblem! Jag skäms faktiskt lite. Att vara SÅ beroende av el trodde jag inte att jag va…
I går kom iaf äntligen Oves date! En snygg blondin, Viltvårdarens Ripa! Tyvärr var det nog för tidigt! Men hon va åter idag och då va Ove mer på hugget! Men inte hon… Hon kanske hade huvudvärk…;)

20131215-195833.jpg

20131215-195845.jpg
I gårkväll var det min o grannen Helenas tur att hålla i den årliga julgröten! 12 stycken va vi som åt gröt och skinkmacka och spelade julklappsspelet! Mycke skratt o surr och tjuvspel… Jag vann boken om Ove o en fågelholk! En lyckad kväll!
Idag regnar det e glashalt! En seg söndag som går mot sitt slut o en ny vecka väntar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *