Va härligt att träna!!!

Tänk att det äntligen går att träna på riktigt! Ingen snö… Tänk att man kanske kan få komma riktigt förberedd til Eukanuba cup! I fjol hade jag enbart tränat på isen! Fast å andra sidan hade jag ju nått att skylla på 😉 Undra vad jag ska säga i år…

I dag var det Ove och Sally som fick sig en duvning! Sally är så speedad efter att inte gjort något sedan i sommras! O lilla Ove han är bara så himla söt… Vill bara göra rätt hela tiden. Han ska jag ju starta på Unghundsderbyt så det gäller att ligga i!
Nu har jag dessutom hittat bra träningsgrupper för alla ndarna, de e så tristatt köra själv jämt. Så i morgon kommer Agneta o Anna och jag ska köra Bibbi. På tisdag ska jag köra Ove med Lena o Ingela. Och sen kanske Carolina kommer för att köra med mig o Sally och Smpan! Helt perfekt!

Dessutom kommer Charlie, Salys enda hanvalp, o hälsar på i morgon! De vill vara med o titta när vi tränar och jag får gulla med han lite!

Nu ska jag äntligen se Sagan om ringen… Ja jag vet att den spelades in 2001…

20120405-215608.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *