Valpträff Sally-Murph barnen!

I kväll kom Peter med Siri och Ingela med Signe osså jag o Nissenej! Vi pratatde o fikade o tränade lite! Så himla söt Siri är! Och så himla lik Sally! De e nog den valp som till utseende verkar ha präglats mest av Sally, kanske också till sättet!
När vi fikade gick vi ut o tränade fotgående o inkallningar! Söta små barn gjorde som vi sa, ibland… Duktiga va dom iaf o de va jättekul att träffa dom! Nu hoppas vi att Chippen o Rut visar upp sig också snart!
IMG_1883Fina Siri, S. Souper Trouper!

IMG_1881Å fina Signe, S. Honey Honey!

När träningen va klar hade min älskade unge grillat oxfile med smarriga tillbehör o ett glas rött! Han hade dessutom fina blommor till mig! Ååååå va mammahjärtat blir varmt! Nu ska han bo hemma i två månader innan han flyttar till Göteborg! Jag har meddelat honom att jag redan bokat flyg en gång i månade i ett år till Göteborg för mig, så vi kan träffas ;)!!!!IMG_1884Finaste blommorna på morsdag från min finaste Viktor!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *