Vilken dag!

Vilken dag det varit idag! Riktig härlig sommarvärme! Gick ut stenhårt med att klippa gräset runt huset, den andra delen tar jag imorgon! Använde tom trimmern! Det blir faktiskt fint!IMG_1830Fint de blev!

Sen låg jag på altanen i bikini o läste glättiga magasin! Så skönt, då… Men nu har jag bränt skinn, mindre kul!
När jag hade slöat klart for jag o Ove o Jaffa till skogs o gjorde ett sök med vilt! Djäklar vilken fart Jaffa har!!! Å dessutom näsa med sig! Ove va också duktig, men de visste jag ju redan 😉IMG_1828 IMG_1829

Å dessutom e jag o Ove stolta över vår bästa Lotta o Oves brorsa Rey som tog sin andra raka etta i Ökl! Åååå va avis vi är! Vi siktar in oss på Ökl-debut i slutet på juli!

Nu har jag beslutsångest… Ska jag se Tomas Ledin på SVT Play eller 100 åringen …
Det blir nog bra hur som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *