Vilken vecka!!

Det började redan förra helgen med att Sören Noren var här o höll instruktörskurs! En mycket uppskattad helg för våra instruktörer i Sundsvall o Härnösand. Nu hoppas vi att kunskaperna kommer väl till pass!

Måndageftermiddag var jag ute o körde Simpan! Han gick hyffsat bra o allt var frid o fröjd… Ända tll kvällen då han var så halt! Blockhalt om han hade varit häst! Eftersom jag ska till England bestämde jag mig för att åka till vetten dan efter! Efter röntgen och koll av bogleden såg vi att han hade nåt i leden o på ledytorna. Som tur va skulle ortopeden Ole Frykman komma, så när han tittat på bilderna bestämde han sig för artroskopi. På fredagmorgon åkte vi dit o på em hämtade jag honom! De hade plockat bort en bit ur leden, osteconderos. En diagnos som börjar i unga år och nu hade benbiten lossnat! Lilleman har haft besvär av detta sen han varit liten o inte sagt nåt!!! Nu när jag tänker tillbaka ser jag att han haft besvär, svårigheter vid hinder, vill inte trava med glädje när vi cyklat eller åkt spark. Men aldrig haltat!!! Prognosen är väldigt bra och han ska vara tillbaka i träning i september om all tgår som det ska! Min älskade Simpa!

20120603-215954.jpg

I helgen har kag jaft kurs på Vorsterkenneln Ganjos! Så himla kul med en ny ras! Min uppgift var apportering, dirigering o närsök. Bitar som försummas hos dessa hundar. Anett o Kent är kloka människor och har ingen prestige utan tar hjälp av oss som har det som signum i jakten!!!
Jätteroligt har det varit o Vorstrarna är fina hundar!!!

När jag kom hem stack jag ut med Sally! Mycket ringrostig dam… Men man ser att hon kan, det tog inte lång tid för henne att komma igen!!! Så kul! Nu ska vi köra hårt då vi kommit med på PAW of Swedens mocktrail!!!

Nu ska jag lägga mig o läsa lite jägarexamen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *