WT i Härnösand

Nu e det bestämt! Västernorrland ska köra sitt KM som en cup! Det blir minst tre deltävlingar med start9 maj i Härnösand. Jag e så glad att jag och Lotta lyckats fixa detta! Vi tror på idén för alla, såväl nybörjare, elit och prova på. Ett relativt enkelt arrangemang som många kan ta del av. Vi hoppas med detta få ett större intresse för retrievern som apportör och att vi ska bli både bättre och duktigare som hundförare. Jag vet att intresset e stort så. Hoppas jag att ni kommer och startar!

20130325-202029.jpg
Glöm inte heller att mina kurser numer även finns på SSRK Härnösands hemsida. Det går även bra att anmäla sig direkt till mig. Man behöver inte tillhöra Härnösand för att vara med, utan alla är välkomna!
Jaktlydnad 3 ggr 9, 16, 23 april 450:-

Jaktkurs 4 ggr 7, 14, 21, 28 maj 800:- ENDAST EN PLATS KVAR!

Jaktlydnadskursen tycker jag är jätteviktig inför vidare apporteringsträning! Så ta chansen och va med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *